top of page

Beste bier enthousiast en Hoppe fan,

 

Langs deze weg willen wij een ieder van jullie een gelukkig nieuwjaar toewensen met helemaal bovenaan een goede gezondheid, liefde, geluk en veel momenten waarop jullie kunnen genieten het immers altijd veranderende bierlandschap.

Wij willen jullie graag op de hoogte brengen dat wij in alle wijsheid beslist hebben om ons geplande bierfestival in maart 2021 niet te laten doorgaan omwille van de huidige Covid situatie.

We hebben zo lang mogelijk gewacht met het nemen van deze jammerlijke beslissing. Ondanks het feit dat we (hopelijk) in maart terug met versoepelingen in onze samenleving te maken krijgen lijkt het ons allesbehalve dan verstandig om het Hoppe Craft Beer Festival
te laten doorgaan, jullie gezondheid en deze van onze eigen mensen zijn te kostbaar en  we leggen daarbij ook mogelijk extra druk op onze zorgsector.

We gaan voorlopig nog geen nieuwe datum prikken en wachten eerst de verdere evolutie af, wel kunnen we met zekerheid zeggen dat Hoppe Craft Beer Fest zal blijven bestaan !

Wij wensen iedereen een goede gezondheid toe met
op tijd en stond het genot van een lekker glas bier !

Zorg goed voor elkaar,


Niek Groen, Koen Nijs, Koen Broeckx,
Marc Moonen, Nick van Ostade

Volg ons op facebook !

bottom of page